Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Produženi vikend u klubu Otium uz novi klupski program i gostovanje za Noć vještica
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Produženi vikend u klubu Otium uz novi klupski program i gostovanje za Noć vještica

Donosimo program

Nakon fantastičnog gostovanja nizozemske techno zvijezde Stevea Rachmada i koncerta za pamćenje Ramba Amadeusa gdje se tražila karta više, klub Otium ovog vikenda predstavlja novi klupski program Body & Floor, a na Noć vještica 31. listopada stiže i zagrebački DJ-a MIMI uz kojeg će nastupiti i DJ Cid te Miro iz Underground Controla.

Novi klupski program tako će predstavljati najbolje od house zvuka a cijela ideja programa je da lako otpustimo naporni tjedan i stapajući se s plesnim podijem napunimo baterije za nove pobjede. Ulaz do 00.30 je besplatan a program počinje u 23 sata.

Iz Zagreba stiže legenda, sjajni glazbeni selektor koji pušta vinyl only i jedan od osnivača Ekstrakt kolektiva DJ MIMI i to na Noć vještica 31.listopada. Ovo je ujedeno i sjajna prilika za sve one kreativne građane da puste mašti na volju i kostimirani se opuste u ritmovima ove legende koja itekako zna napraviti atmosferu po mjeri svakog partijanera. DJ MIMI dobro je poznati umjetnik u regiji, a njegovi nastupi nisu ostali nezapaženi ni u Berlinu, Melburnu i Sao Paolu.

Jedan je od domaćih izvođača koji je redovno na Love International Festivalu, Dekmantel Festivalu u Tisnom te Sonus Festivalu na Zrću i resident kultnog kluba Masters u Zagrebu. Njegovi setovi uistinu su posebno putovanje a njegov glazbeni opus ne poznaje granice. S lakoćom možemo reći da nas u gradu podno Marjana opet čeka pravo putovanje kroz sve dimenzije.

Za sve one koji još nisu imali prilike doživjeti klub Otium, ovo je prava prilika - jer je ovaj klub pravo mjesto za sve one koji traže nešto više od izlaska, bilo da je riječ o kvalitetnoj glazbi, pravom klupskom ili prostoru za koncerte i partije. Iz organizacije najavljuju i druga kulturna i zabavna događanja koja će uvelike dati zamah urbanoj kulturi i plesnoj sceni grada Splita.

Sve obavijesti pratite putem društvenih mreža Otium kluba ili na webu.

Vaša reakcija na temu