Foto: Damira Kalajžić PROGRAM JUDINOG DRVA Provjerite koji nas koncerti očekuju u studenom

PROGRAM JUDINOG DRVA Provjerite koji nas koncerti očekuju u studenom

Grupa Svemirko nastupit će 22. studenog u splitskom klubu

Krajem rujna klub Judino drvo je otvorio vrata za ovu sezonu, a 23. listopada nastupom njujorške funk brass atrakcije Lucky Chops službeno je otvorena i koncertna sezona. Punim gasom nastavljaju dalje i događaje u studenom započinju koncertima u organizaciji ST-Art festivala koji slavi desetu godinu postojanja te će se za vikend 8. i 9. studenog na pozornicu Judinog drva popeti zanimljiva glazbena imena od kojih treba izdvojiti koncerte bendova Justin's Johnson u petak (8. studenog) i Kries u subotu (9. studenog).


- Drugi vikend započinjemo našom klupskom večeri Gin tonic night gdje u ponudi možete po atraktivnim cijenama pronaći razne vrste ginova i tonika uz veliki izbor mirodija koje možete smiksati po vlastitom izboru. Prigodno, glazbena pozadina je uvijek raznolika i nema određenog pravca i žanra pa tako DJ-evi ovih večeri imaju potpunu slobodu u odabiru glazbe. U subotu, 16. studenog, palicu preuzima renomirani DJ mlađe generacije i član Cruise kolektiva  Mariano Mateljan i to po prvi put u All night long izdanju. Treći vikend rezerviran je za nastupe benda Svemirko i DJ-a Young Marca. U petak, 22. studenog, trenutno jedan od popularnijih novijih bendova na ovim prostorima - Svemirko - dolazi u Split rasplesati svoje fanove, a u subotu, 23. studenog, u suradnji s Adriatic social club donosimo vam po prvi put u Splitu jedno od najvećih imena svjetske klupske scene - Young Marca iz Amsterdama. Young Marco predstavlja jedno od zaštitnih lica Dekmantela, Love International Festivala i Rush Hour etikete. Iz vikenda u vikend puni najbolje svjetske klubove i dokazuje da ga s razlogom smatraju jednim od najboljih DJ-eva današnjice. Zadnji vikend zatvaramo sa stilom uz naše klupske večeri Gin tonic night u petak, 29. studenog, i Timeless House u subotu, 30. studenog, za koje vam vjerujemo ne treba posebna pozivnica.

U najavi za prosinac su već dva koncerta i to Natali Dizdar, 6.12., te fantastična trojka iz Nizozemske My Baby 15.12. U jednoj od najava njihovog koncerta navedeno je:

- Bend My Baby mješavina je nizozemske i novozelandske krvi, rođen iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Progovaraju kroz repetitivne ritmove, puno slide gitara i sanjive vokale, spajajući tradicionalno i moderno u impresivan live nastup.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53836, "");
Pregledaj komentare
29