Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Proljetne pripreme uz Žutu srijedu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Proljetne pripreme uz Žutu srijedu

Provjerite sve popuste koji vas očekuju 3. ožujka u City Centeru one

Polako, ali sigurno debele zimske jakne ustupaju svoje mjesto kožnim varijantama, pulovere mijenjamo tanjim majicama, a teške čizme laganim tenisicama. I prije nego smo se okrenuli, proljeće je pokucalo na vrata. 

A kako biste ga dočekali spremni, svratite u svoj City Center one jer je ove srijede, 3. ožujka, na rasporedu Žuta srijeda s popustima kojima je stvarno teško odoljeti. Topliji dani možda iziskuju i novu beauty rutinu, stoga je dobro znati da vas u dm-u za kupnju iznad 200 kuna čeka popust od 15%, dok Müller časti s 10% na cjelokupan asortiman. Golden Rose nudi 30% popusta na baš sve, a Douglas 15% na mirise. 

Potom dolazi red i na garderobu - jer vrijeme je za lepršave haljine, tanke jakne i jarke boje! Obavezno zavirite u New Yorker gdje vas čekaju popusti do 70%, Springfield časti s 30% popusta, dok se u Saxxu za novo godišnje doba ove srijede možete pripremiti čak 20% povoljnije. Ne propustite provjeriti ponudu trgovine Fashion&Friends te s.Oliver jer vas i ondje čeka popust od 10% na artikle iz nove kolekcije.

I za kraj, vrijeme je za nezaobilaznu opremu nužnu kod pojave prvih zraka sunca. Naime, Ghetaldus optika i Optika Optotim časte popustom do 30% pa je ovo idealna prilika da se počastite novim sunčanim naočalama.

Stoga, ne čekajte! Provjerite sve popuste koji vas očekuju ove Žute srijede i pripremite se za proljeće sa stilom. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu