Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Proljetni menu u Perivoju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Proljetni menu u Perivoju

Stogodišnja vila Tončić i prostrani vrt pred njom ponovo su otvoreni za ručak i večeru!

Proljetni menu prepun je poznatih okusa i mirisa, i za svakoga se može naći ponešto - od čokalica koje su stvorene za dijeljenje uz bocu dobrog vina do konkretnih jela za one koji žele dobro pojesti. Predlažemo da u dobrom društvu krenete uz čašu laganog bijelog vina i podijelite platu pršuta i dalmatinskih sireva s džemom od smokava i orašastim plodovima. Za toplijih dana, možete uživati u vrtu uz neku od nutritivno bogatih salata kao što su salata od hobotnice, Cezar salata ili salata od tune i kus-kusa.

U Perivoju rade i svoju, domaću manistru i njoke. Domaće tagliatelle su u vege varijanti s tikvicama, ciklom, porilukom i sladoledom od sira, a crni pljukanci dolaze uz losos, kozice i domaću šalšu. Izbor glavnih jela zadovoljit će ljubitelje mesa i ribe. Riblja jela uključuju filet lubina i tuna steak, a od mesnih jela gosti mogu birati biftek u umaku od tartufate s crnim pljukancima, otkošteni batak i zabatak u umaku od gorgonzole ili odležani rib-eye steak.

Kolači iz Perivoja su odavno prepoznati kao jedni od najboljih u gradu, pa tako ni ovog proljeća nisu razočarali. Cheesecake s domaćim umakom od šumskog voća, torta od naranče i bajama bez brašna, štrudel od jabuka i Panna Cotta su uvijek u ponudi i služe se tijekom cijelog dana!

Doručak je i dalje u ponudi od 9 sati, dok ručak kreće od 13. Restoran radi do 22 sata, svaki dan.

Rezervacije se mogu napraviti na mail info.perivoj@gmail.com ili na broj telefona 0917945740.

Vaša reakcija na temu