Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hermann Traub / Pixabay Promocija nagrađenog romana 'Trešnja' u Dioklecijanovoj palači
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Promocija nagrađenog romana 'Trešnja' u Dioklecijanovoj palači

U utorak, 22. listopada

Promocija nagrađenog romana 'Trešnja', autorice Martine Majić, koji je osvojio prestižnu nagradu 'Mato Lovrak' za najbolji dječji roman 2024. godine održat će se u utorak, 22. listopada 2024., s početkom u 17 sati u povijesnom ambijentu Dioklecijanovih podruma u Splitu.

'Trešnja' je topla i dirljiva priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju koja je osvojila srca stručnog žirija i čitatelja svojom iskrenošću i univerzalnim porukama. Roman ističe koliko su važne male geste dobrote koje mogu promijeniti svijet oko nas. Kroz likove i njihove izazove, 'Trešnja' nas podsjeća da uvijek možemo biti podrška jedni drugima, bez obzira na prepreke koje se nalaze pred nama. Ova inspirativna priča potiče i mlade i odrasle da u svakodnevnom životu prepoznaju snagu malih djela dobrote i međusobne podrške.

Knjigu će predstaviti Martina Majić, autorica, Vesna Tudor Pavičić, psihologinja i Ante Gustin, vlasnik tvrtke Nextbike. Voditeljica promocije je Ivana Ninčević Lesandrić.

Program događanja:

- Predstavljanje romana 'Trešnja' – uvod u dirljivu priču o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju, koju će predstaviti autorica Martina Majić uz goste.

- Glazbeni ugođaj uz KUD Klapa Filip Dević – svojim će tradicionalnim klapskim pjesmama unijeti posebnu atmosferu u našu svečanost.

- Druženje s autoricom i gostima – nakon službenog dijela, publika će imati priliku upoznati autoricu i goste te uživati u druženju.

Vaša reakcija na temu