Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pronašli smo idealno mjesto za izlazak ovog vikenda!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pronašli smo idealno mjesto za izlazak ovog vikenda!

Urbana ekipa je došla na svoje

Prije desetak dana izvijestili smo kako je kultna Baraka zatvorila vrata, zbog sezonskog osvježenja ponude pa je red bio provjeriti je li 'Baraka 2.0', kako smo je nazvali, spremna za otvaranje ovog petka.

- Ne da smo spremni, nego jedva čekamo! - rekao nam je voditelj ugostiteljskog tima Dinko Karninčić, koji je proteklih dana uvježbavao novi tim konobara, kuhara i pomoćnog osoblja.

- Interes gostiju je velik, svaki dan nam pristižu rezervacije - dodaje.

U hodu nam je predstavio i program ovog vikenda: 'Za glazbu će biti zadužen jedinstven mix Dj-a i solista na saksofonu i gitari, naš novi meni će dodati okus večeri, a premium izbor piva je konstanta, na koju su naši gosti naviknuli i koju smo još nadogradili novim suradnjama s top svjetskim pivarima'.


Vlasnik, Stipe Mađor, koji nije pokleknuo trendu 'cajki zbog profita', kaže kako nikada nije bio sigurniji u svoju odluku.

- Pokazalo se kako velik broj Splićana preferira naš urbani đir. Imamo komforan i besplatan parking, odličnu hranu, velik izbor piva, viskija i kvalitetnu glazbu. Uz sve to, odlučili smo i kako će nam, od sada, ulaz uvijek biti besplatan za sva događanja! Ukratko, Baraka ima sve sastojke potrebne za 'zabavu s opuštenom kravatom', a ipak zadržava nivo dostojan Splita - rekao je.

Baraka će službeno biti otvorena u petak u 17 sati, goste čeka nekoliko iznenađenja, od kojih je besplatna degustacija novog menija samo jedno, odnosno jedino koje su nam iz tima htjeli službeno potvrditi.

Za one koji ne stignu, identičan program ponovit će se i u subotu.

- Još sljedećeg tjedna radimo skraćeno, od 17 do 24 sata preko tjedna, vikendom do 2 sata, a od 07.11. krećemo u punom kapacitetu, s radnim vremenom od 8 do 24 sata, petkom i subotom do 2 sata - govori nam voditelj Dinko.

- Proteklih tjedana smo u detalje isplanirali dnevni program, koji će se od studenog odvijati u Barake. Puno smo upita u tom smjeru imali, jer gosti žele mjesto na kojem se i tijekom dana mogu opustiti, ručati, popiti pivo. Važno nam je da im ispunimo želju i na potražnju odgovorimo najkvalitetnijom mogućom ponudom - dodaje.

Baraka, zaključimo, uspješno brodi dalje, na zadovoljstvo vjernih gostiju, ali i onih koji urbanu oazu Splita tek trebaju otkriti.

Vaša reakcija na temu