Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prosinac u Kadeni 'zove' na bakalar
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Prosinac u Kadeni 'zove' na bakalar

Chef Matej Pačar kreirao je poseban meni

Kao što smo već pisali, prosinac u Kadeni prepun je događanja. Jesenski meni je i dalje aktivan, u tijeku su i dani hrvatskih vinara, ali ono što nas najviše zanima je manifestacija 'Vrime o' bakalara' koja traje sve do kraja godine.


Chef Matej Pačar kreirao je poseban meni za ovu prigodu u sklopu kojeg svakog dana možete kušati čak 8 jela koja slave ovu tradicionalnu namirnicu. Na meniju su se tako našle razne delicije, poput paštete od bakalara, guste juhe od bakalara i celera koja će vam zagrijati srce i dušu, kultnog bakalara na bianco, brudeta od bakalara s palentom, njoka od bundeve s bakalarom i pancetom, trisota od dimljenog bakalara, domaćih tagliatella s bakalarom na crveno, rikulom i Grana padanom.

Ono što definitivno valja izdvojiti su zapečene lasagne od bakalara koje su u kratko vrijeme postale apsolutni hit među gostima Kadene.


Jela u rasponu od 6 do 16 eura i hrvatska vina na 50% idealna su prilika da sa omiljenim društvom ili obitelji provedete ovo popodne u božićnom ambijentu Kadenine terase.

Svoje mjesto možete rezervirati na mobitel 099 470 0797 .

Vaša reakcija na temu