Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROSLAVA MALE GOSPE Plenković i Krstičević u Solinu među vjernicima

PROSLAVA MALE GOSPE Plenković i Krstičević u Solinu među vjernicima

Dalibor Ninčević je čestitao blagdan sugrađanima

Danas Solinjani slave Malu Gospu, a svečanost je svojim dolaskom uveličali premijer Andrej Plenković i ministar obrane Damir Krstičević. Tu su, naravno, i župan Blaženko Boban i gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević. Prvi čovjek Solina je rekao:

- Danas je Marijin rođendan, rođendan solinske zaštitnice i Dan grada Solina, blagdan kojeg nazivamo Mala Gospa. Svaki je rođendan velika proslava života, svaka je majka posebna, svaka je žena posebna, ali Gospa je bila Majka Božja, odabrana od Boga za jedinstveno poslanje u povijesti spasenja. Nek vam je sretan ovaj blagdan i nek nas u osobnom i poslovnom te životu našeg Grada prati i čuva blagoslov Majke Božje.



Vaša reakcija na temu