Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matej Grgić PROSLAVA OLUJE Grupa Dalmatino i veliki vatromet na splitskoj Rivi, pogledajte video najavu

PROSLAVA OLUJE Grupa Dalmatino i veliki vatromet na splitskoj Rivi, pogledajte video najavu

'Dođite da se skupa proveselimo i dostojno proslavimo Dan pobjede'

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u organizaciji Grada Splita i tvrtke Žnjan d.o.o., program počinje već 1. kolovoza s raznim kulturnim događanjima, uključujući otvaranje izložbe 'VRO Oluja - 29. obljetnica' i predstavljanje knjige 'Bojna Frankopan: Prvi hrvatski komandosi'.

Split će 4. kolovoza svjedočiti svečanostima polaganja vijenaca i svetoj misi zahvalnici, a u večernjim satima održat će se mimohod hrvatskih branitelja kroz grad.

Središnji događaj večeri je koncert popularne grupe Dalmatino, koji će započeti u 21.00 sat na Rivi.

Svi prisutni uživat će u nezaboravnoj večeri glazbe i zajedništva uz prvake dalmatinske pop glazbe i velike miljenike publike čemu svjedoče rasprodani koncerti diljem države. Program će završiti spektakularnim vatrometom s gata Sv. Nikole u 23.00 sata.

'Dođite da se skupa proveselimo i dostojno proslavimo Dan pobjede! Bit će jedna lipa večer, zadovoljstvo nam je i čast, voli vas grupa Dalmatino!', pozvali su sve Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara.


Vaša reakcija na temu