Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Proslavite rođendan City Centera one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Proslavite rođendan City Centera one

Omiljeni shopping centar za vas je pripremio odlične poklone

Rođendansku proslavu započnite shoppingom uz odlične popuste koji vas ovog vikenda, 15. i 16. listopada, čekaju u City Centeru one. Počastite sebe ili svoje najmilije sitnicama kojima dugo odolijevate, a nakon toga s računima svratite do City Storea, šarmantnog kutka gdje vas čekaju neodoljivi pokloni. Naime, City Center one je povodom rođendana pripremio čak 50.000 kuna kojima će nagraditi posjetitelje za njihovu kupnju, a tu su i drugi neodoljivi pokloni

Ovisno o iznosu kupnje, čekaju vas različiti pokloni. Tako vas za kupnju u iznosu od 200 kuna čeka ultimativni klasik – platnena vrećica City Centera one, dok se nakon kupnje od 400 kuna možete zasladiti najfinijim rođendanskim pralinama. Potrošite li više od 600 kuna, na poklon ćete dobiti mali pjenušac, dok za potrošenih 800 kuna dobivate ulaznicu za film po izboru u Cineplexxu (i kokice, naravno!) ili pak hoodicu. Naposljetku, nakon kupnje od 1.000 kuna, razveselit će vas poklon bon City Centera one u vrijednosti od 100 kuna. Poklone možete preuzeti s računima izdanima 15. i 16. listopada, a imajte na umu da jedna osoba može preuzeti jedan poklon. Broj poklona je ograničen i vrijedi do isteka zaliha, pa svakako požurite.

Zanimljive aktivnosti i odlične nagrade čekaju mališane u sklopu kreativnih radionica koje se ovog vikenda odvijaju i u omiljenoj Kid's Jungle igraonici, a simpatični tigrić Tobi dijelit će i slatke poklone tijekom svoje šetnje centrom. A nije on jedini slavni posjetitelj koji će uveseljavati mališane. Naime, ravno iz Cineplexxa stižu nam i maskote koji će najmlađe razveseliti najfinijim kokicama, ali i odličnim cijenama ulaznica za vruće filmske hitove u kojima od četvrtka do nedjelje možete uživati već od 19 kuna. 

Nagrade vas čekaju i na Facebook stranici splitskog shopping centra, pa - ako već niste, omiljeni shopping centar lajkajte i ondje. 

U svakom slučaju, ovog vikenda se vidimo na proslavi rođendana City Centera one! 

Vaša reakcija na temu