Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Provedite Dan žena uz slikarsku radionicu, vinsku večer i DJ-a u Kinoteka food and baru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Provedite Dan žena uz slikarsku radionicu, vinsku večer i DJ-a u Kinoteka food and baru

Večera u pet sljedova u Kinoteka food and bar uz slikarsku radionicu Artbottege Pinel & Vino, vina Škovrlj, filmske projekcije, light & DJ show!

Kinoteka food and bar nastavlja svoju drugu u nizu tematskih večeri povodom Dana žena - Frida Kahlo night!

Uz slikarsku radionicu Pinel & Vino Art Bottege, filmske projekcije iz života Fride Kahlo, chef Jurica Jantolek pripremit će večeru u pet sljedova koje će pratiti pet vrhunskih etiketa vinarije Škovrlj, a uz vrhunsku hranu, piće i dašak umjetnosti, DJ Renato Radić pobrinut će se za jedinstvenu atmosferu i ritam! 

- Drage dame, ovo je vaša večer! Slikamo, pijemo, jedemo i plešemo vama u čast! Frida Kahlo naš je odabir za ovu večer jer je bila žena ispred svog vremena, žena koja je stvarala povijest, prkosila pravilima i koja je teme koje se tiču žena tretirala bez ikakvih kompromisa! Možda nismo prvi u slikarstvu, ali ni mi ne prihvaćamo kompromise! Because girls just want to have fun - poručili su i Kinoteke, a za sve upite i rezervacija treba nazvati 0913351232.

- Vidimo se 8. ožujka od 19 sati... - dodali su.

Vaša reakcija na temu