Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Provjerili smo na kojoj je adventskoj kućici najbolja spiza

Provjerili smo na kojoj je adventskoj kućici najbolja spiza

Ujednačena ponuda nije nikada razveselila niti jedno nepce, pa smo u potrazi za najboljom spizom u gradu stigli do Zente

Da bi kućice trebale nuditi više od kuhanog vina s kobasicama shvatili smo prateći reportaže o ugostiteljskoj ponudi iz metropole, jer nam se čini da je se ne bi posramio ni neki respektabilni street food festival. Tražeći nešto slično, kreativno i ukusno, po mogućnosti u pratnji koktela ili dobrog piva otkrili smo odličnu priliku za uživanje u slasnim zalogajima. 

Burger od sporo kuhane junetine, dalmatinska kobasica u pecivu s dijon umakom i sarma sa suhim mesom, i to sve bez glutena, uključujući i peciva i pomfrit, ali i fritule koje posluže uz piće ili kavu. Jela su u ponudi po cijeni od 35 do 45 kuna koja opravdava i količinom i okusom. Za tridesetak kuna nude i koktele s ginom, vrući punč od jabuke, slatko-kiseli prošek, a kome nije do miksa, tu su i poznate etikete pića te fina vina, uključujući i kuhano. Naravno, dekice, plinske grijalice, dekoracije i Mariah Carey koja se izmjenjuje s drugim blagdanskim hitovima uključeni su u cijenu, a i parkirno mjesto u garaži je osigurano.


Ova 'najukusnija' kućica splitskog adventa nalazi se na terasi Mareo lobby bara u splitskom hotelu Marvie, a ukoliko biste radije sjeli na ručak ili večeru te kasnije popili koktel na kućici i nastavili provod, adventski jelovnik u tri slijeda nudi se po cijeni od 130 kuna. 

U već prepoznatom Da'Mar restoranu ovih blagdana imate na izbor po četiri jela i to krem juhe ili salata s biftekom za predjelo, srneći gulaš s domaćim njokima ili domaći ravioli punjeni kremom od tartufa od konkretnijeg, uz nezaobilazan bakalar na bijelo, ali i odličan filet bakalara u kelju. Menu završava slatkim, a večer se nastavlja na adventskoj kućici na terasi koja je ugodna novost ovogodišnje splitske ponude u prosincu. 

Stoga ako želite osjetiti pravi blagdanski ugođaj kojeg prati i prigodna trpeza, rezervirajte mjesto u restoranu na broj 021 279 800 ili jednostavno svratite na kućicu, a više informacija mogu se pronaći na njihovoj stranici marviehotel.com.


Vaša reakcija na temu