Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: ŠibenikIN Provjerite što vas čeka na ovogodišnjoj šibenskoj Adventuri

Provjerite što vas čeka na ovogodišnjoj šibenskoj Adventuri

Šibenik je i ove godine priredio brojna događanja

Za dva tjedna će božićne lampice osvijetliti Perivoj Roberta Visianija u Šibeniku i označiti početak novog izdanja omiljene Adventure, vremena u kojem nema briga, nema zime, ali ima pregršt programa na više gradskih lokacija.

- U dobro poznatom Adventurinom Parkiću redat će se lokalne snage i brojni gosti. U utorak, 12. prosinca, stiže Spectrum, bend koji ne zna za granice u glazbi i svira funk, soul, pop-rock i jazz. Nastavak uživanja u dobrim vibracijama hitova osamdesetih i devedesetih slijedi 19. prosinca uz El Gato, dok 14. prosinca stiže Zemlja Gruva. Devet glazbenika nevjerojatno zarazne energije, specifičnog imidža i neobičnog izričaja kombinira afro, neo soul, reggae, jazz i swing glazbu. Zvuk je to koji poručuje kako nema zime - najavljuju organizatori.

Zime neće biti ni na Maloj loži, drugoj lokaciji ovogodišnje Adventure, gdje na pozornicu 27. prosinca staje Bloom, kreativna šibenska četvorka koja jazz standardima i blues, soul, rock pjesmama daje svoj osebujni pečat. 

I ove godine nezaobilazne su podnevne zabave u Parkiću! Onu na Badnje jutro predvode Fenixi, dok će na Silvestarsko jutro atmosferu grijati grupa Oranž te udariti tempo za sve ono što nas čeka u najluđoj noći u godini. 

- Kome tri bine nisu dosta da se ispleše u novogodišnjoj noći, to može učiniti prve večeri 2020. godine u Parkiću na dobre, stare disco hitove najpoznatije švedske grupe. Za stariju generaciju povratak u mlade dane, a za mlađe otkrivanje novog glazbenog svijeta pripremaju vrhunski glazbenici okupljeni u ABBA Real Tribute bend. One najmlađe za vrijeme trajanja Adventure očekuje kontinuirani, zabavni, radionički program u Galeriji Matija, a sve s ciljem dizanja ekološke svijesti. Uz svakodnevni radionički program održat će se i dvije predstave u režiji Virka: 21. prosinca Crvenkapica i ne tako strašan vuk, a 28. prosinca Šišmišići - dodaju organizatori. 

Vaša reakcija na temu