Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRVA LJUBAV, PRVA BOL Domenica predstavila novu pjesmu

PRVA LJUBAV, PRVA BOL Domenica predstavila novu pjesmu

'Donijela sam neku drugu sebe u cijeloj priči', kazala nam je pjevačica

Domenica Žuvela predstavila je novu pjesmu 'Prva ljubav, prva bol', ali i novi spot koji je snimila u Beogradu. Otkrila nam je kako je riječ o pjesmi koja je godinama 'stajala u ladici', a da je sada došlo vrijeme da je podijeli i s publikom.

- Toliko lijepih uspomena me veže s ovom pjesmom. Nastala je 2016. godine, a tada nisam znala da ću se baviti ovim poslom. Snimala sam prateće vokale i demo snimke za druge izvođače. Taj dan sam pjesmu snimila sa svojim prijateljicama Hanom, Anteom i Juli, s kojima i danas snimam sve svoje pjesme. Nakon toga je Tonči Huljić rekao da bi mogle napraviti ženski bend. Otišle smo toliko daleko da smo smislile ime za našu žensku grupu, trebala smo se zvati 'One četiri' - kroz smijeh će Korčulanka pa nastavlja:

- Nakon nas u studio je došao Petar Grašo i rekao da će snimiti duet s nama. To je trebao biti njegov singl, ali u to je vrijeme izašlo 'Moje zlato' i karijera mu je krenula u drugom smjeru. Ne mogu vjerovati da je trebalo osam godina da pjesma opet dođe meni. 

Istaknula je i kako godinama slušaju upravo ovu pjesmu kada god se okupe i zabavljaju, a otkrila je kako novom pjesmom ima za cilj pokazati drugu stranu sebe.

- Mislim da sam napravila onaj jedan mali korak napretka i da sam ovom pjesmom donijela neku drugu sebe u cijeloj priči - kazala je.

Pogledajte i poslušajte kako zvuči njen novi singl.


Vaša reakcija na temu