Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prvi HANDS festival u Dioklecijanovim podrumima

Prvi HANDS festival u Dioklecijanovim podrumima

Spalatum D.M.C. od 12 do 16. studenog organizira festival kojim će se predstavti bogatstvo baštine, tradicijskih obrta, autohtonih proizvoda i zdrave hrane

Prvi HANDS (Heritage Artcraft Nature Domestic Split) festival održat će se u Dioklecijanovim podrumima od 12 do 16. studenog. Ova specijalizirana manifestacija, koju organizira gradska agencija za destinacijski menadžment Spalatum D.M.C., ima za cilj predstavti bogatstvo baštine, tradicijskih obrta, autohtonih proizvoda i zdrave hrane. Ulaz za sve posjetitelje HANDS festivala u istočni dio Podruma bit će besplatan. Osim sajamskog dijela, održat će se i brojne prezentacije, promocije i degustacije proizvoda, radionice... 

- Projekt HANDS nastavit će se tijekom cijele godine, posebno u vrijeme predsezone i posezone, a kulminirat će organizacijom velikog Festivala nematerijalne baštine (Intangible Heritage Festival) koji će u Split dovesti predstavnike mnogih europskih gradova u listopadu 2015. godine - otkriva voditeljica projekta Marija Stančin iz agencije Spalatum D.M.C.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a osim izlagača iz cijele Hrvatske na prvom HANDS festivalu predstavit će se i učeničke zadruge.

Otvaranje manifestacije predviđeno je u srijedu u podne, a sajam će se moći posjetiti svaki dan od 9 do 20 sati. 

Vaša reakcija na temu