Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prvo NajNaj druženje oduševilo Dalmatince!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Prvo NajNaj druženje oduševilo Dalmatince!

Posjetitelji su imali priliku upoznati se s nizom proizvoda renomiranih marki, koji su predstavljali sigurnost, funkcionalnost, održivost i ljubav prema najmlađima

Split je bio domaćin prvog NajNaj druženja i jedinstvenog iskustva za sve roditelje i buduće roditelje. NajNaj.eu  platforma koja educira o sigurnim, funkcionalnim i ekološki prihvatljivim proizvodima za bebe, djecu i roditelje okupila je sve zainteresirane roditelje i one koji će to tek postati. Okupljeni su imali priliku uživo vidjeti najnovije trendove i rješenja te tako stvorili temelje za bolju budućnost njihovih najmlađih.

Organizacija ovog događaja rezultat je strasti lokalnih mama influencerica koje su prepoznale nedostatak događanja vezanih uz roditeljstvo u Splitu te su odlučile prekinuti tu monotoniju. Posjetitelji su bili stvarno istinski oduševljeni jer se događaji ovakvog tipa većinom organiziraju u metropoli.

- Bilo je iznimno zadovoljstvo biti dio organizacijskog tima i vidjeti koliko već samo jedan događaj pozitivno utječe na zajednicu roditelja u Dalmaciji. Nadamo se da će ovo druženje biti samo početak brojnih događanja koja će podržati roditelje i oblikovati budućnost naše djece - rekla je Ana Babić, jedna od organizatorica. 

Posjetitelji su imali priliku upoznati se s nizom proizvoda renomiranih marki, koji su predstavljali sigurnost, funkcionalnost, održivost i ljubav prema najmlađima. Među izloženim proizvodima bila su i najnovije Ergobaby i BeSafe nosiljke, koje su posjetitelji imali priliku isprobati uz stručnu pomoć savjetnice o nošenju. 

- Jako mi je drago što sam sudjelovala na radionici o bebo-nošenju koju je vodila stručnjakinja Jelena Antolković. Naučila sam mnogo korisnih savjeta i tehnika. Sada sam sigurna da sam odabrala prave proizvode za našu obitelj - podijelila je svoje iskustvo Jelena Hrga

Predstavljena su nova premium Ergobaby Metro+ Deluxe kolica s dodatnim luksuznim značajkama i inovativna BeSafe Turn M i-Size sjedalica koja je podigla sigurnost na višu razinu.

- Sigurnost djece u prometu je nevjerojatno važna tema, stoga sam oduševljena što je BeSafe Turn M i-Size sjedalica predstavljena na ovom događanju. Svojim inovativnim značajkama podiže sigurnost na višu razinu i pruža roditeljima mirnoću znajući da su njihova djeca zaštićena tijekom vožnje - naglasila je Elena Vian Projić.

Najmlađi su se posebno zabavili jer su imali priliku slobodno skakati i trčati u njima za to predviđenom prostoru. Također su vidjeli i isprobali razne ljetne rekvizite i igračke, uključujući i popularne kocke za motorički razvoj MODU u novim bojama. Za sebe su izabrali Baobaby pelice, Lässig kupaće kostime i b.box kutije za užinu.

- Mi već koristimo b.box svjetski poznate i nepropusne boce te kutije za užinu koje su praktične i odličan suputnik na svakom našem putovanju. Sada, nakon što sam ih vidjela uživo, znam s kojim proizvodima ću upotpuniti našu kolekciju. Zaista mislim da su ovi proizvodi vrijedni ulaganja i da će olakšati našu svakodnevicu - istaknula je Maja Jurić.

- Gledajući razvoj djeteta s logopedskog gledišta, usmjeravajući se na oralno motorički dio i rano poticanje pokretljivosti govornih organa te mišića koji su potrebni za uredan izgovor, b.box bočice sa slamkom su izvrstan izbor u poticanju pravilnog obrasca pijenja i odlična podrška djetetu u učenju. Kao logoped, koji se bavi ranom intervencijom te u radu s djecom mlađe dobi i njihovim roditeljima kroz savjetovanje, potpisujem ovo kao nadasve koristan alat u djetetovoj svakodnevici - naglasila je logopedica Emilija.

- Posebno me oduševila činjenica da je Baobaby hrvatska proizvodnja, koju izvoze u Italiju i Španjolsku. Vlasnica je istaknula da su izuzetno ponosni na tim žena koje ručno šiju ove papučice, a to se odražava u svakom detalju. Na malim nožicama osjeti se pravi primjer vrhunske kvalitete - rekla je Paula, jedna od posjetiteljica.

Uz veselje, smijeh i nezaboravne trenutke, posjetitelji su se povezali s istomišljenicima i stvorili neka nova prijateljstva. Ovo je bilo više od običnog druženja - svaki osmijeh, svaki iskreni razgovor i svaki trenutak radosti stvorili su posebnu atmosferu zajedništva. 

- Ponosna sam što smo uspjeli okupiti preko 60 roditelja i onih koji će to tek postati te 20-ak djece. Veliki otvoren prostor omogućio je djeci nesmetanu slobodu trčanja i igre s MODU kockama, dok su mame istraživale nove proizvode te uživale u sokovima i druženju. Drago nam je smo što smo mogli pružiti ovu jedinstvenu priliku roditeljima koji su došli na druženje i na par sati učiniti Split središtem svijeta dječje opreme - zaključila je Neda Zubović Mihaljević, vlasnica poznatog hrvatskog distributera dječje opreme.

Povodom ovog druženja NajNaj.eu  tim je odlučio obradovati sve sudionike i vas čitatelje s posebnim popustom od 15%! Prilikom kupnje na njihovoj mrežnoj stranici upišite velikim slovima kod 'NAJNAJSPLIT15' i ostvarite popust. Kod vrijedi do 1.9. pa ne propustite priliku da uživate u najboljim proizvodima uz povoljniju cijenu.

Nadamo se da ovo NajNaj druženje označava početak brojnih budućih događanja koja će podržati roditelje i stvarati temelje za sretnu i ispunjenu budućnost dalmatinske djece.

Vaša reakcija na temu