Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRVO PA MUŠKO: Frontmen TBF-a postao otac

PRVO PA MUŠKO: Frontmen TBF-a postao otac

Mladen Badovinac postao je otac po prvi put

Frontmen kultnog TBF-a Mladen Badovinac postao je otac po prvi put. Kako doznaje Gloria, njegov sin rođen je 10. siječnja, a dobio ga je u braku sa suprugom čiji identitet nije otkrio javnosti. Kao i sve u vezi svoje privatnosti, i tu je informaciju glazbenik odlučio i uspio još uvijek zadržati za sebe i uzak krug prijatelja.

Da je u braku, otkrio je Mladen krajem prošle godine u gostovanju na RTL-u, kada je u emisiji 'Ludi bar' Antoniji Blaće i Reneu Bitorajcu otkrio da se oženio. Pjevač splitskog TBF-a teško je otkrio par podataka o svom privatnom životu, tek kada ga je na to uspio nagovoriti Bitorajac.

- Oženio sam se prije dva mjeseca i čekam dijete. Stiže u prvom mjesecu - otkrio je Badovinac na opće oduševljenje voditelja i publike u studiju. Pitali su ga i za spol djeteta, a on je odgovorio: 'Muškić je'. O identitetu supruge i detaljima svadbe nije pričao, jer je i ovo za Mladena već bilo previše informacija, piše Gloria.

Vaša reakcija na temu