Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Psihologinja odgovara na pitanje: Škola za život ili život za školu?

Psihologinja odgovara na pitanje: Škola za život ili život za školu?

Predavanje je namijenjeno roditeljima, prosvjetnim djelatnicima, studentima i svim zainteresiranima

U sklopu ciklusa psiholoških predavanja o roditeljstvu i osobnom razvoju, nazvanog 'HARFIN PSIHO KLUB', koji zajednički organiziraju Klub mladih Split i izdavačka kuća Harfa, psihologinja Marina Bakota održat će predavanje 'Škola za život ili život za školu?', u kojem će govoriti o prilagodbi djeteta na školu, o važnosti stvaranja poticajnog okruženja s ciljem razvijanja radnih navika.

Pričat će o razvoju dječje motivacije, a dotaknut će se i suvremenih distraktora, ponajviše digitalnih medija. Bakota će govoriti i o novoj obrazovnoj reformi, koja je ove školske godine službeno krenula u našim školama.

Predavanje će se održati u četvrtak, 24. listopada s početkom u 19 sati u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu (Sjeverni toranj, 2. kat, multimedijalna dvorana), a namijenjeno je roditeljima, prosvjetnim djelatnicima, studentima i svim zainteresiranima.

Ulaz je besplatan, a prijave su obvezne ovdje. 

Vaša reakcija na temu