Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PUKLA LJUBAV Fotografijom na Instagramu Ecija Ivušić otkrila da više nije s Nikolom Pokrivačem

PUKLA LJUBAV Fotografijom na Instagramu Ecija Ivušić otkrila da više nije s Nikolom Pokrivačem

Nogometaš više nije među ljudima koje prati...

Voditeljica Ecija Ivušić fotografijom iz Vela Luke sredinom kolovoza otkrila je da je u vezi s nogometašem Nikolom Pokrivačem

- Ne želim zvučati dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je uz fotografiju na kojoj se ona i Nikola strastveno ljube na plaži, a samo dva mjeseca nakon Ecija je izbrisala zajedničke fotografije. 

U virtualnom svijetu potvrdom prekida smatra se brisanje svih zajedničkih fotografija, a upravo je to bivša radijska i televizijska voditeljica napravila. Osim toga, Pokrivač više nije među ljudima koje prati, iako on nju i dalje prati. Ecija je prije dva tjedna slavila rođendan, a Pokrivača nije bilo među uzvanicima. 

U međuvremenu je zbog izjave da ne bi bila s bauštelcem navukla na sebe bijes javnosti, a čini se kako više ne ljubi ni bivšeg nogometaša.


Vaša reakcija na temu