Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Puši travu na Instagramu i zarađuje 400.000 mjesečno

Puši travu na Instagramu i zarađuje 400.000 mjesečno

Kaže da su joj se ostvarili svi snovi

Cura koja zarađuje vrtoglavih 60 tisuća dolara mjesečno (oko 410 tisuća kuna) pušeći travu u donjem rublju kaže kako su joj se ostvarili snovi. Instagramerica poznata kao Sewkey može se pohvaliti s 282 tisuće pratitelja na svojoj stranici, koja uglavnom sadrži fotografije nje kako puši marihuanu i pozira u donjem rublju.

Dvadesetdevetogodišnjakinja iz Kalifornije, gdje je kanabis legalan i za rekreativne svrhe, zarađivala je 9 dolara po satu kao konobarica, prije nego što se uhvatila Instagrama i shvatila da može bolje živjeti od toga, prenosi Unilad.

- Neko sam vrijeme patila od depresije nakon što sam prošla kroz neka traumatična iskustva i bila sam iskreno zbunjena oko smjera kojim želim ići u životu - rekla je te dodala kako je odlučila okrenuti se društvenim mrežama: prvo da bi imala distrakciju od vlastitih problema, a uskoro je odlučila i kako želi postati Instagram model.

Kaže kako je to bio dobar način da se usredotoči na ciljeve, što je uvelike pomoglo njezinom mentalnom stanju. Kaže kako ju je to izvuklo iz depresije jer je osjećala da ima svrhu. Priznala je i da puši 20 jointa dnevno. Trenutno je ambasadorica Raw Rolling Papersa, a nada se da će jednog dana stvoriti vlastiti brend povezan s kanabisom, piše Index.

Kaže kako joj je pušenje marihuane pomoglo i u borbi s tjeskobom i depresijom. 

- Obožavam motati joint, izuzetno je opuštajuće - kaže.

Otkako je prikupila publiku na Instagramu, život joj je sjajan te su se ostvarili njezini snovi.

- Uspjeh na društvenim mrežama zaista mi je promijenio život. Mogu pušiti, chillati i biti svoja - šašava, seksi i slatka - poručila je.

Vaša reakcija na temu