Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović QUATTRO Novi sjaj teretane s tradicijom od četvrt stoljeća!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

QUATTRO Novi sjaj teretane s tradicijom od četvrt stoljeća!

S novim izgledom stižu i nove nagrade. FC Quattro časti s tri puta dvije članarine, a povodom Dana žena posebna pogodnost

FC Quattro je splitska teretana s dugogodišnjom tradicijom. Iako osnovana davne 1996. godine i dan danas je omiljeno mjesto za trening i razbibrigu mnogih Splićana. Na atraktivnoj lokaciji ispod Kampusa, s cijenama koje nisu porasle već 25 godina, odličan je izbor kako za studente tako i za sve ostale.

Od ove godine je u novom ruhu, kompletno su preuređene svlačionice... 

- Renovacija cijele teretane dovoljan je razlog da se počaste vjerni članovi zbog kojih smo i opstali ovoliki dugi niz godina, tako će tri osobe dobiti po dvije mjesečne članarine. Budući da se bliži i Dan žena, sve pripadnice ljepšeg spola koje se upišu kroz sljedeći tjedan (od ponedjeljka do subote) ostvaruju 20% popusta na članarinu - poručili su iz teretane, a dobitnike i(li) dobitnice ćemo saznati na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

- Pozivamo sve, i stare i nove članove, da nas dođu posjetiti na starom mjestu. Na odličnoj lokaciji uz najpristupačnije cijene čeka vas vaš FC Quattro - naveli su.

Vaša reakcija na temu