Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Radio Nu iz Imotskog zbog Prljine izjave o juniorima Hajduka prestao emitirati glazbu Leta 3

Radio Nu iz Imotskog zbog Prljine izjave o juniorima Hajduka prestao emitirati glazbu Leta 3

'Smatramo da je Prodanović uvrijedio djecu kojima je u ovom trenutku podrška najbitnija'

Radio Nu, postaja iz Imotskog, odlučio je da više neće emitirati glazbu skupine Let 3, nakon šale njihovog člana Zorana Prodanovića Prlje na račun juniora Hajduka.

'Sinoć je na svom Twitter profilu Zoran Prodanović, jedan od članova grupe Let 3 objavio sliku na kojoj je pisalo 'Neka se momci naviknu', i tako uvrijedio sve Hajdukove navijače i sve Hrvate koji su posljednjih par dana podržali Hajdukovu djecu. Isti taj čovjek sa svojom grupom predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu! Iako je napisao da je to njegov osobni stav, isto kao što jedan igrač Hajduka predstavlja cijeli Hajdukov kolektiv tako i navedeni gospodin Prodanović predstavlja grupu Let 3', poručili su.

'Smatramo da je Prodanović uvrijedio djecu kojima je u ovom trenutku podrška najbitnija, jer su hrvatski nogomet predstavili na najbolji mogući način te smo odlučili da se od danas grupa Let 3 neće emitirati na Radio NU. Svu sreću želimo grupi Let 3 koja predstavlja ujedinjenu Hrvatsku, a ne grupi koja se veseli neuspjehu hrvatske djece!', objavljeno je na stranicama Radija.

Vaša reakcija na temu