Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Radio Šibenik i Stilus poklonili knjige klubovima čitatelja

Radio Šibenik i Stilus poklonili knjige klubovima čitatelja

U sklopu obilježavanja manifestacije Noć knjige

U sklopu obilježavanja manifestacije Noć knjige u utorak 23. travnja u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, Županijski radio Šibenik je u suradnji s renomiranom izdavačkom kućom Stilus ponosno podržao inicijativu čitanja i kulture u Krešimirovom gradu. 

'Kao izraz naše predanosti promicanju čitanja i podršci kulturnim događanjima, ponosno smo donirali dvama klubovima čitatelja dva paketa knjiga u izdanju Stilusa', izjavila je urednica, Snježana Klarić.

U okviru Gradske knjižnice Juraj Šižgorić u Šibeniku djeluju dva kluba čitatelja 'Jakobine' i 'S knjigom u sridu' te su paketi knjiga s potpisom Radio Šibenika i Stilusa uručene njihovim predstavnicama. Osim toga, u Knjižnici djeluje i neformalni teen klub što nije zanemariv podatak.

'Suradnja s izdavačkom kućom Stilus održava našu duboku povezanost s lokalnom zajednicom te želju za poticanjem ljubavi prema čitanju. Smatramo da je čitanje ključno za osobni i intelektualni razvoj te da ovakvi događaji doprinose obogaćivanju kulturnog života našeg grada. Veselimo se daljnjoj suradnji s izdavačkom kućom Stilus i budućim inicijativama koje će promicati kulturu i čitanje u našoj zajednici', poručili su s Radio Šibenika.

Podsjetimo, ovo nije prva ovakva akcija vezana za knjige i književnost koju je proveo Županijski radio Šibenik. U suradnji s Gradom Šibenikom i Turističkom zajednicom Grada Šibenika ususret stotoj obljetnici rođenja književnice Vesne Parun postavljene su dvije male knjižnice na otvorenom, na samu 100. godišnjicu Radio Šibenik je u suradnji sa Županijom Šibenskom-kninskom podijelio sto sadnica maslina dajući svoj doprinos kulturnim zbivanjima u gradu i županiji. 

Vaša reakcija na temu