Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Radionica produkcije pod mentorstvom Tibora Kesera U Kino klubu
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Radionica produkcije pod mentorstvom Tibora Kesera U Kino klubu

Otvorene su prijave

Od 1. do 3. studenog u Kino klubu Split (Ulica slobode 28, Dom mladih, 1.kat) održat će se radionica produkcije pod vodstvom nagrađivanog producenta Tibora Kesera, ujedno i producenta domaćeg najgledanijeg dokumentarnog filma EL Shatt: nacrt za utopiju. 

Na trodnevnoj radionici polaznici će se upoznati s ulogom producenta, ali i produkcijske kuće kroz čitav proces realizacije filma: od inicijalne ideje, tijekom razvoja projekta, snimanja i post-produkcije pa do plasmana i promocije na različitim prikazivačkim platformama, odnosno distribucije. Radionica je namijenjena početnicima, ali i entuzijastima iz drugih područja bavljenja filmom, kojima je želja unaprijediti razumijevanje i uputiti se u osnovne produkcijske procese. Fokus radionice usmjeren je na produkciju nezavisnih filmova, dokumentarnih i igranih. Polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.

Termini radionice dogovorit će se naknadno s odabranim polaznicima.

Prijave na radionicu otvorene su do 25. listopada 2024., a prijaviti se možete putem online obrasca.

U slučaju povećanog interesa, selekciju će vršiti voditelj radionice na osnovu dodatne dokumentacije. Prednost će imati polaznici koji već pripremaju vlastite projekte za realizaciju. Projekti mogu biti u različitim fazama realizacije.

Za članove kluba sudjelovanje na radionici je besplatno, dok za sve ostale cijena trodnevne radionice iznosi 20 eura.

Vaša reakcija na temu