Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Radionica samopoštovanja u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Radionica samopoštovanja u Splitu

Održat će se 12. listopada u popodnevnim satima

Prvi korak do prave ljubavi prema sebi je upoznavanje i shvaćanje sebe. Sve dok potiskujemo svoje stvarne osjećaje, potrebe, granice, ne primjećujemo svoje misli, introjekte i očekivanja koja upravljaju našim ponašanjem, nismo u pravom kontaktu sa sobom i imamo blokadu u potpunom shvaćanju i prihvaćanju sebe.

Iako se mnogima na prvu ovo čini kao nešto što su davno svladali ili nešto što se podrazumijeva, često se događa da našim ponašanjem, brigama i strahovima vladaju negativne naučene misli kojih nismo svjesni. Događa nam se da ne znamo što želimo i da uopće ne znamo kako se zapravo osjećamo i što trebamo (ne što se očekuje od nas, nego što zapravo osjećamo i trebamo).

Isto tako, puštamo da nam se prelaze granice jer ne znamo gdje su one, a ako ih postavimo, muči nas krivnja jer nismo dovoljno dobri ako kažemo 'ne'.

Ovim riječima najavljena je 'Radionica samopoštovanja' koja ima za cilj osnažiti polaznike u dolasku do pravog/e sebe, pronalasku sebe i dolasku do iskrene ljubavi prema sebi. Radionica će se održati 12. listopada od 17 do 19 sati u scaleup Officeu Split (Poljička cesta 39, Split).

- Koristit će se razne metode, od edukacije preko kreativnih tehnika sve do razgovora, s Leom Kalinić pod vodstvom. Cijena je 42 eura, a prijave se vrše preko ovog linka - naveli su organizatori.

Vaša reakcija na temu