Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RADOVI SE ZAHUKTAVAJU U CITY CENTERU ONE SPLIT: Isto misto polako poprima novi đir
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

RADOVI SE ZAHUKTAVAJU U CITY CENTERU ONE SPLIT: Isto misto polako poprima novi đir

U tijeku su promjene vezane za lokale

City Center one Split ulazi u novu eru. Tako bi se ukratko mogao opisati projekt preuređenja, investicija vrijedna više od 20 milijuna eura koju provodi tvrtka CC Real, a čiji je glavni cilj prilagoditi prvi shopping centar u Dalmaciji najnovijim trendovima na tržištu i potrebama posjetitelja. Ovim se pothvatom nastoji ojačati pozicija Centra kao središta lokalne zajednice, kreirajući tako jedinstveno mjesto za opuštanje, druženje i kupnju. 

Premda je završetak radova predviđen za sredinu 2024. godine, projektni tim CC Reala, kompanije koja upravlja City Centerom one od njegova otvaranja, već sada se može pohvaliti značajnim napretkom. Naime, u tijeku su promjene vezane za lokale više od 40 zakupnika, od kojih je veliki dio već preseljen na nove lokacije unutar Centra, dok je dio osvanuo preuređen u postojećem prostoru. Neka vas stoga ne čudi što ćete već prilikom idućeg shoppinga neke od svojih omiljenih brendova zateći u potpuno novom izdanju.

Svoja vrata na novim lokacijama u Centru otvorili su Guess Accessories Store, Ulla Popken i Ghetaldus Optika, dok vas na istom mjestu čekaju već ranije preuređeni My House, nedavno preuređeni A1 Centar i automat klub Wettpunkt te Ljekarna SDŽ, koja se nakon proširenja može pohvaliti najvećim Laboratorijem za izradu magistralne i individualizirane terapije. Omiljena destinacija svih mališana, Kid's Jungle igraonica, zbog radova je preseljena na privremenu poziciju na drugom katu, ali i u pop-up varijanti nudi pregršt zabave za najmlađe posjetitelje koji osim u dobro poznatim aktivnostima, sada mogu uživati i u skakanju na trampolinu ili pak igrati igrice u PlayStation 5 kutku. Odlične vijesti stižu i iz playrooma Fun&Play Arcade, koji uskoro na novoj lokaciji – odmah do Kid's Jungle igraonice, otvara vrata u jedan novi i uzbudljivi svijet. Upotpunjen novim aparatima i arkadnim igrama, ponudit će zabavu za sve uzraste.

A od novosti, svakako treba istaknuti i nedavno otvorenu slastičarnicu Torterie Macaron, koja svojom ponudom neće razočarati ni najveće slatkoljupce.

Kako najavljuju iz CC Reala, slijedi preuređenje čak 11.000 m2 trgovačkog Centra, pri čemu će se posebno voditi računa da radovi ne ometaju posjetitelje. Promjenama će se osvježiti ulazni hodnici i centralni dijelovi, garaža i sanitarni čvorovi, te naposljetku i sam Food Court, a sve kako bi se stvorila atmosfera uz koju će shopping i provođenje slobodnog vremena biti još ugodniji.

Više informacija o samom projektu i radovima koji su u tijeku, provjerite na web stranici City Centera one Split.

Vaša reakcija na temu