Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović RAJ ZA PSE, JEDINI U HRVATSKOJ Otvorio luksuzni hotel s bazenom u Gizdavcu

RAJ ZA PSE, JEDINI U HRVATSKOJ Otvorio luksuzni hotel s bazenom u Gizdavcu

Hotel Navigo prima 20 četveronožnih prijatelja

Luksuzni hotel za pse, koji ima prvi i jedini u Hrvatskoj registrirani bazen baš za pse, otvorio je jučer svoja vrata svima onima koji trebaju ostaviti svoje ljubimce na čuvanje. Nalazi se u mjestu Gizdavac. Veliki ljubitelj pasa, Stipe Jukić, sa svojom suprugom i dva sina preselio se iz stana u Splitu na imanje koje je godinama gradio kako bi psima omogućio sve što im treba. 

Hotel imena Navigo nudi usluge smještaja za pse, igru, kupanje u bazenu, šetnju, četkanje, kupanje, trčanje... 

Posao je to za cijeli dan, a u tome mu pomažu supruga, majka i stariji sin. Do sada je imao smještaj za 6 pasa, a od jučer ovaj hotel prima 20 četveronožnih prijatelja. 

Cijena smještaja za psa iznosi 160 kuna po danu prva 3 dana, preko 3 dana do 20 dana je 130 kuna po danu, dok je cijena za preko 20 dana 100 kn dnevno. Vlasnik uvijek sa sobom donosi vlastitu hranu.

Korisnici su iznimno zadovoljni, kaže Jukić, a ima i jako puno turista koji ostave svoje pse u elitnom smještaju.

- Pasji apartman prostire se na pet kvadrata, prostor je klimatiziran, svaka soba ima balkonska vrata, pogled put vanka, svoj izlaz, a tu je i tisuću kvadrata travnjaka i preko tisuću kvadrata gdje su samo kamenčići, što je najzdravija podloga za pse - rekao je Jukić, koji se inače dugo bavio dresurom pasa i vodio tečaj poslušnosti za pse u Splitu. I sam je vlasnik 9 labradora.

Za sebe kaže da je uspio svoj san pretvoriti u realnost i živjeti ono što je oduvijek želio. Svima poručuje da je moguće ostvariti svoje snove. 

Novinarka Dalmatinskog portala, Ivana Kapetanović, jučer je na otvaranju popričala s vlasnikom hotela, a što joj je još sve otkrio saznajte u videu. 


Vaša reakcija na temu