Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RARITET: Neno Munitić koncertom za samo jednu osobu najavljuje festival levande na Hvaru

RARITET: Neno Munitić koncertom za samo jednu osobu najavljuje festival levande na Hvaru

Pogledajte video

Poznati gitarist Neno Munitić održat će Koncert za jednu osobu u Velom Grablju na Hvaru 11. srpnja i tako najaviti tradicionalni Festival lavande.

Program 16. po redu Festivala levande, 12. i 13 srpnja, obuhvatit će kao i ranijih godina čitav niz aktivnosti, od žetve lavande, radionice izrade suhozida, izlaganja proizvoda od lavande, sve do likovnih radionica za djecu, poezije, prikazivanja dokumentarca i koncerta sastava Pavel.


No, u četvrtak će sve krenuti nesvakidašnjim koncertom, samo za jednu osobu u pitoresknom selu Velo Grablje nadomak grada Hvara. Umjetnik Neno Munitić u popratnom je videu pojasnio i kako će s organizatorima izabrati tu jednu osobu za raritetni performans.


Vaša reakcija na temu