Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rashladite se u Cineplexxu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Rashladite se u Cineplexxu

Cukarin nakon kina poklanja sladoled

Predahnite od vrućine uz COOL ljeto u Cineplexxu City Center one. Naime, osim vrućih filmskih hitova u kojima pred velikim platnom možete uživati po cijeni već od 22 kune, nakon filma čeka vas pravo ledeno osvježenje: besplatan sladoled kojeg vam poklanja Cukarin

A sudeći po izboru filmova u omiljenom kinu, ovoga ljeta neće biti mjesta dosadi. Naći će se u Cineplexxu ponešto za svakoga - od akcijskih avantura, preko romantičnih kadrova, pa sve do horora koji lede krv u žilama, a zbog kojih ćete noću poželjeti spavati s upaljenim svjetlima. 

Svakako vrijedi istaknuti deveti nastavak napetog filmskog hita Brzi i žestoki, koji obećava napetost od početka pa sve do samog kraja. Dom Toretto ponovno okuplja fantastičnu ekipu kako bi se obranili od nove opasnosti koju predstavlja profesionalni ubojica Jacob, ujedno i Domov brat.

Vodite li u kino najmlađe, neka vaš odabir budu animirani hitovi. Croods: novo doba odvest će vas u nezaboravnu avanturu u daleku prapovijest, dok će Luka zabaviti male, ali i velike svojom borbom protiv strašnih čudovišta koja prijete savršenim praznicima u Italiji.

Upravo zato provjerite odličnu ponudu filmova u Cineplexxu, potražite svoje ulaznice online ili na blagajnama kina i rashladite se uz COOL ljeto!

Vaša reakcija na temu