Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marko Miščević i Super1 Razlozi zbog kojih volimo jesen
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Razlozi zbog kojih volimo jesen

Obnovite garderobu komadima zbog kojih ćete se veseliti hladnijim danima

Nove kolekcije stigle su u trgovine City Centera one što znači samo jedno: stiže nam jesen i sa sobom donosi nestvarnu paletu boja koju bi bilo šteta ne uvrstiti u garderobu. Upustite se zato u potragu za modnim favoritima nove sezone i obogatite svoj stil. I ne brinite - ako vam zatreba šalabahter, inspiracija za jesenske kombinacije čeka vas na City Mix&Matchu. 

Obavezno krenite od bezvremenskih artikala koje ćete moći nositi iz sezone u sezonu: cool kožna jakna, upečatljivo poslovno odijelo ili kombinezon, klasični baloner, mekane veste, kvalitetne čizme i statement jeans komadi svakako se moraju naći na popisu. Razigrajte ih zanimljivim nakitom, dodajte im upečatljive torbice i upustite se u mix&match uz koji će nastati modne kombinacije kojima ćete ove jeseni plijeniti pažnju na svakom koraku.

Sve što će vam trebati za hladnije mjesece potražite u omiljenim trgovinama svog City Centera one. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu