Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Razvrgnute zaruke: Jedna od najljepših Hrvatica ponovno je slobodna

Razvrgnute zaruke: Jedna od najljepših Hrvatica ponovno je slobodna

Prije četiri godine Splićanka Barbara Ljiljak odnijela je laskavu titulu Miss Universe Hrvatske

Nekadašnja Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak punila je medijske stupce raznim titulama ljepote, poslovnim pothvatima, humanitarnim djelima, ali i zarukama - koje su raskinute, a to više nije tajna. 

I službeno je, bivši zaručnici Barbara Ljiljak i Filip Romić nakon osam godina krenuli su svatko svojim putem - shvativši da ipak nisu jedno za drugo te da njihova veza više nema budućnosti.


Barbara se posvetila realizaciji poslovnih ideja, povremenom snimanju editorijala, većinom u inozemstvu gdje je vrlo tražen model. Poslovno i privatno je u izrazito dobrim odnosima s poduzetnicom i bivšom manekenkom Ivom Jerković s kojom često provodi dane. U Zagrebu se često može vidjeti dobro raspoložena, u ženskom društvu što daje naslutiti da za raskid nije zaslužna treća osoba. 


Vaša reakcija na temu