Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Renato Banđolica za HRT/Unsplash REAKCIJA NAKON ŠTO SE PRLJA RUGAO HAJDUKOVOJ DJECI: Velika je sramota što Let 3 predstavlja Hrvatsku!

REAKCIJA NAKON ŠTO SE PRLJA RUGAO HAJDUKOVOJ DJECI: Velika je sramota što Let 3 predstavlja Hrvatsku!

'Pozvao bih Torcidu da im se na isti način zahvali, ako ikad dođu nastupati u Split'

Estradni menadžer Ivica Bubalo komentirao nam je objavu Zorana Prodanovića koji je na ružan način komentirao poraz Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka.

'Ti iz Leta 3 su spremni na sve, ali doslovno na sve da bi došli u medije. Drugačije ne mogu funkcionirati, a cilj im je proglasiti se 'orginalnima' za što još dobivaju državni novac. Ponavljam, oni su velika sramota što predstavljaju Hrvatsku na Euroviziji', poručio je Bubalo pa dodao: 'Pozvao bih Torcidu da im se na isti način zahvali, ako ikad dođu nastupati u Split'.

Podsjetimo, Prodanović je objavio fotografiju fritula uz poruku 'Neka se momci naviknu'. Izazvalo je to buru reakcija i komentara, a potom se ponovno oglasio Prodanović.

'Iskreno, meni dopizdilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav', odgovorio je na jedan komentar.

Vaša reakcija na temu