Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Damira Kalajžić REAL KARAOKE SPECIAL Zasjajte na pozornici Fabrique Puba i osvojite vrijedne nagrade

REAL KARAOKE SPECIAL Zasjajte na pozornici Fabrique Puba i osvojite vrijedne nagrade

Zagrijavanje za show 'Fabrique traži zvijezdu' počinje u četvrtak u 21 sat

Iz Fabrique Puba pozivaju sve one koji se nikad neće profesionalno baviti pjevanjem, ali bi voljeli zasjati na pozornici, osjetiti svijetla reflektora i pritom se dobro zabaviti, da dođu sutra od 21 sat kada organiziraju 'Real karaoke special'. 

- Ovog se četvrtka zagrijavamo za natjecateljske večeri našeg showa 'Fabrique traži zvijezdu' uz  pravu karaoke večer! Sing your heart out bez presinga, ni glas vam nije potreban jer nema žirija, a uz podršku publike osvojit će te vrijedne nagrade za vas i vašu ekipu! Poznato je da publika obožava dobre zabavljače koji unatoč što nisu obdareni dobrim glasom ne žele propustiti priliku za dobrom zabavom - poručuju iz Fabrique Puba.

Pobjednik ove ne natjecateljske večeri dobiti će našu platu od metra za 6 osoba sa 6 pića uključenih u cijenu, a tu su i utješne nagrade. Popis pjesama se nalazi kod njihove hostese, a prijave primaju tijekom večeri.


Vaša reakcija na temu