Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Red Baron je sletio u Split!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Red Baron je sletio u Split!

Prošli vikend ponovno se krenulo s uživo svirkama

Ako iole poznajete povijest, sigurno ste čuli za slavnog Red Barona i njegovu prepoznatljivu crvenu letjelicu. E pa jednu takvu, ali u nešto manjoj veličini, sada možete pronaći i u splitskom Red Baron Beer & Whiskey Baru!

Maketa Red Baronovog aviona postala je središnji element pažljivo uređenog interijera  popularnog splitskog okupljališta - istoimenog Red Baron Beer & Whiskey Bara. Osmislio ju je i dizajnirao  scenograf Slaven Raos, a predočio u djelo čovjek koji oduvjek izrađuje razne makete i skulpture - Pave Sapunarić.

Iako je vrata otvorio tek u veljači ove godine, Red Baron je postao omiljeno okupljalište svih ljubitelja opuštene atmosfere i dobre glazbe.

Mjesecima se pažljivo radilo na svakom detalju ovog aviona, a sada je nedvojbeno postao simbol svega što ovaj bar predstavlja - originalnost, strast i hrabrost.

Fotogalerija: Red Baron | Foto: Veljko Martinović

Osim po interijeru, ovaj bar ističe se i po glazbenom odabiru. 

Ako želite čuti svoju omiljenu pjesmu u kombinaciji sa saksofonom, violinom ili možda bouzoukijem - ovoje mjesto za Vas! 

Prošli vikend ponovno su oživjele svirke uživo, čime je počela nova 'Chapter' sezona. Baš kao i prošla, i ova sezona Red Baron svirki uživo bit će bogata i puna iznenađenja. Uz vrhunske vokale, instrumentaliste i DJ-eve, ples i zabava ispod crvenog aviona su zagarantirani.

Kako bi zabava bila potpuna, na odmet neće doći ni bogata ponuda koju ovaj bar nudi. 

- U Red Baronu nema mjesta dosadi, a potrebno Vam je samo dobro društvo! Vidimo se tamo gdje svaki trenutak postaje poseban - poručuju iz splitskog bara.

Vaša reakcija na temu