REGIUS FESTIVAL Poznat kompletan lineup, Goran Bare & Majke na popisu

REGIUS FESTIVAL Poznat kompletan lineup, Goran Bare & Majke na popisu

Deseto izdanje otvara treću sezonu jedinstvene dalmatinske festivalske lokacije

Šibenski Regius Festival danas je otkrio i drugi val izvođača koji će od 9. do 11. srpnja uživo nastupati na jubilarnom desetom izdanju.

Stižu: Goran Bare & Majke, Mimi Mercedez, Tam, Živac Maradona, Klinika Denisa Kataneca, Barbara Munjas i Diskodelija. Prethodno su potvrđeni: Urban & 4, Svemirko, Grše, Bore Balboa i Mali Japanac.

- Svi oni nastupit će na velikoj bini Regiusa koju ove godine preuzima kurator programa Edo Plovanić ispred glazbene medijske platforme muzika.hr. Deseto izdanje Regiusa za točno mjesec dana otvara treću sezonu jedinstvene dalmatinske festivalske lokacije - rt i kamp Martinska nasuprot Šibenika - najavljuju organizatori.

Igor Bergam iz PARK organizacije kaže:

- Ovo je drugi pokušaj da proslavimo veliki jubilej, deset godina Regiusa, budući da to prošle godine nismo uspjeli zbog COVID-a. I ovaj lineup je isto tako slavljenički, mišljenja sam najbolji i najaktualniji od svih dosadašnjih godina. Ovo je kombinacija velikih imena, trenutnih rap/trap trendova i novih mladih talenata koji tek dolaze, kao i uvijek do sada na Regiusu, za svakoga po nešto. Hvala Edi i Muzici na ovako super odabiru.

Osim velikih imena na velikom stageu, Regius ove godine ima i jaku lokalnu dimenziju, dodaju iz organizacije. 

- Na drugom, čudna Muzika stageu, kojeg gradi i kojim upravlja dobra duša šibenske underground scene Dražen Frua, nastupit će preko 20 izvođača iz Šibenika uz brojne goste iz Hrvatske, ali i inozemstva, koji će predstaviti trenutne aktualne trendove nezavisne scene - ističu.

Napominju da je jedan od najjačih aduta Regiusa svakako i idealan kamp za sve posjetitelje u gustoj borovoj šumi, a da posebnu atrakciju festivalu pruža i redovna brodska linija koja vozi od šibenske rive do Martinske.

Limitirane i povoljne festivalske ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u Entrio online sustavu  ili na svim prodajnim mjestima u HR.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(100421, "");
Pregledaj komentare