Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press Rekordnu sezonu Ljetnog kina Bačvice zatvara novi Joker

Rekordnu sezonu Ljetnog kina Bačvice zatvara novi Joker

15.430 gledatelja

U splitskom Ljetnom kinu Bačvice večeras se, 5. listopada, od 20 sati, nakon punih 130 dana programa, filmom 'Joker: Ludilo u dvoje' zatvara kino sezona pod omiljenim borovima. Joaquin Phoenix kao Joker i Lady Gaga kao Harley Quinn u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera, jedan su od najiščekivanijih naslova godine.

Kino Mediteran i Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, koji zajednički upravljaju Ljetnim kinom Bačvice, zadovoljno mogu objaviti da je oboren rekord gledanosti. Ostvaren je ujedno porast od 26 posto u odnosu na sezonu 2023.

Od planiranih 100 projekcija održano ih je 95 (pet projekcija otkazano je zbog kiše), koje je posjetilo 15.430 gledatelja. Podaci su ovo bez deset dana Festivala mediteranskog filma Split tijekom kojeg je Ljetno kino Bačvice većinom bilo rasprodano.

Vaša reakcija na temu