Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Adriatic i pizzerija Skipper danas otvaraju vrata svoje sunčane terase - povratak u modru oazu okusa
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Restoran Adriatic i pizzerija Skipper danas otvaraju vrata svoje sunčane terase - povratak u modru oazu okusa

Stižu odlične vijesti za sve ljubitelje najpopularnijih pizza ACI marine split i specijaliteta restorana Adriatic!

Nakon nekoliko mjeseci pauze i nestrpljivog iščekivanja Wolt, Glovo i Pauza.hr dostave s paketima poznatih jela iz srca Sustipana - stiglo je vrijeme da u njima uživate na omiljenoj splitskoj terasi. Kuhinja koja ne prestaje s intenzivnim radom nedavno je oplemenila svoju ponudu u restoranu te poznatom meniju pizzerije dodala nekoliko novih okusa koje morate probati.

Zaplovite u tjedne i vikende s okusom Adriatica i pizzerije Skipper u društvu hit-pizza od metra iz krušne peći, koje mogu sadržavati do tri okusa - kao što su pizza 'Grašo', 'Skipper' ili 'Petar', ili ribljih i mesnih jelovnika na južnoj strani terase. 

Kako i vi ne biste dugo čekali svoje mjesto s panoramskim pogledom od 270 stupnjeva, rezervacije za stol u restoranu Adriatic možete potvrditi pozivom na 021 398 560 ili na 021 398 437 za stol u pizzeriji Skipper.

Vaša reakcija na temu