Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RESTORAN BOLERO 'Organiziramo sve vrste proslava, a uskoro krećemo s koncertima!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

RESTORAN BOLERO 'Organiziramo sve vrste proslava, a uskoro krećemo s koncertima!'

Kapacitet sale je 400 ljudi, a nude brojne pogodnosti za mladence

Restoran Bolero, smješten u zgradi Belvedere, dobro je poznato ime na splitskoj gastro sceni. U vrijeme stalnog povećanja cijena, Bolero se ističe prihvatljivom ponudom. Ovog puta ćemo izdvojiti njihove opcije za proslave vjenčanja.

Kapacitet sale je 400 ljudi, parking je osiguran. Za pireve je stolica 45 eura, a uz to su gratis svijećnjaci i zid za fotografiranje, a osigurali su popust na vjenčanice i vere kod partnera.


- Organiziramo sve vrste proslava: krštenja, krizme, domjenke za firme... - rekao nam je vlasnik Joško Radan.

Osim toga, poznati su po ručkovima i marendama, gdje je na jelovniku domaća spiza. Dostavu im vrše Dobar tek, Glovo, Wolt i Bolt. Bolero nudi i catering uslugu za privatne evente u zatvorenim i otvorenim prostorima na području Splita i okolice.

Ubrzo kreću s koncertima, a goste će zabavljati Festivo, Mirko Bura, grupa Tip top...


BOLERO
Kontakt za dostave: 021/475-167 
Kontakt za dogovore pireva i ostale rezervacije: 095/518-1814 
Web stranica: 
bolerosplit.com 
Vaša reakcija na temu