Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Cibus u Podstrani nova je gastro hit destinacija, svi su ludi za njihovim premium steakovima na vrućem lava kamenu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Restoran Cibus u Podstrani nova je gastro hit destinacija, svi su ludi za njihovim premium steakovima na vrućem lava kamenu!

Na jelovniku su i brojni riblji specijaliteti, a ovaj restoran tik uz prekrasnu podstransku šetnicu savršen je izbor za izlazak s društvom, obitelji, poslovnim suradnicima, ali i za romansu u dvoje

Otkako se prije dvije godine otvorio u Podstrani restoran Cibus u kratkom je razdoblju postao omiljeno okupljalište ljubitelja dobre hrane, kako zbog vrhunske gastronomske ponude, tako i zbog bajkovitog položaja. Smješten tik uz samu plažu, na adresi Cesta Svetog Martina 26, s prostranom terasom, glazbom uživo i interijerom od prirodnih materijala, Cibus spaja najljepše od Mediterana i nudi sva tri dnevna obroka.

Gostima je na raspolaganju veliki parking, a restoran je otvoren svakog dana od 8 do 23 sata, te raspolaže s čak 165 sjedećih mjesta, (55 unutar restorana i 110 na terasi), s time da se pogled na more pruža i iz unutrašnjeg dijela.

Najljepše od Mediterana u ponudi je Cibusovog jelovnika koji se prilagođava prema godišnjim dobima i konstantno nadograđuje. Uz hladna i topla predjela te juhe na meniju se nalazi preko trideset delicija spravljenih od vrhunskih namirnica, poput jastoga, grdobine, hobotnice, raznih školjaka i premium steakova.

Upravo su tanjuri sa steakovima ono zbog čega ovaj šarmantni restoran obožava popularni pjevač Joško Čagalj Jole, ali i svi ljubitelji mesnih delicija, a Cibusov iskusni kulinarski tim poslužuje ih na vrućem lava kamenu, što je za sve goste poseban gurmanski doživljaj. Naime, na ovaj način svaki gost može jelu dati osobni 'touch', i to tako što će ga dodatno grilati, po svom guštu.

Svi sladokusci mogu se zasladiti s nekoliko vrsta domaćih slastica i bogatim izborom raznih vina. U ovom dražesnom restoranu u Podstrani mislili su i na najmlađe gurmane pa je tako u ponudi i raznovrstan dječji jelovnik, a klinci i klinceze mogu birati između tri ponuđena menija.

Zahvaljujući probranom meniju i atraktivno osmišljenom interijeru koji će i najobičniji posjet učiniti nezaboravnim, Cibus je stekao vjerne goste među svim skupinama gurmana. Tako na njegovu adresu rado zalaze zaljubljeni parovi, obitelji, prijatelji, ali i poslovni kolege i partneri jer znaju da će u Cibusu, uz savršeno spravljena jela, dobiti i potrebnu dozu intimnosti, svega nekoliko metara od morskog plavetnila.

Ono po čemu se Cibus izdvaja od ostalih restorana je organizacija raznih tematskih večeri poput Valentinova ili Međunarodnog dana žena, a bit će ih nekoliko i ususret nadolazećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Kontakt broj: +385 91 618 9450 
E-mail: cibus.podstrana@gmail.com
Instagram 
Facebook 
Vaša reakcija na temu