Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Restoran Dolis: Ne bismo opstali na tržištu da klijentima ne nudimo kvalitetu
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Restoran Dolis: Ne bismo opstali na tržištu da klijentima ne nudimo kvalitetu

Tradicija je duga 12 godina, od 2003. godine stojimo na usluzi mladencima

Restoran Dolis dugi je niz godina jedan od prvih izbora mladenaca kada krenu u potragu za dvoranom u kojoj će proslaviti svoje vjenčanje. 

- Tradicija je duga 12 godina, od 2003. godine stojimo na usluzi mladencima. Naravno da ne bismo opstali na tržištu da klijentima ne nudimo kvalitetu. Bilo da se radi o jelu, piću ili usluzi - kazala nam je Gordana Alajbeg, voditeljica marketinga Dolisa.

Ovom dugopoljskom restoranu je ovo drugi put da se nalaze na sajmu vjenčanja Wedding Day, a interes na njihovom štandu svjedoči koliko je restoran popularan među budućim mladencima.

- Često se ljudi zaustavljaju, pitaju, raspituju se o raznim uslugama. Često nam se dogodi da budući mladenci dođu ovdje, a već imaju rezerviran termin u Dolisu, pa sada žele i neke druge usluge poput kateringa - rekla nam je Ivana Lovrić, sa štanda ovog restorana.


Dojam je kako je sve teže pronaći slobodan termin za svoje vjenčanje, a s problemom povećane potražnje se bore i u Dolisu. Ako se to uopće može nazvati problemom.

- Kod nas je najteže doći do termina u kolovozu, rujnu i listopadu. Tako se mladenci sve češće odlučuju svoje vjenčanje zakazati petkom ili nedjeljom - otkrila nam je Ivana.

Gordana Alajbeg smatra da je Dolis cijenom itekako konkurentan, pogotovo s obzirom na kvalitetu usluge koju nude. Isto tako, u suradnji s partnerima, Dolis nudi dodatne popuste na razne druge usluge vezane uz vjenčanje, poput fotografiranja i snimanja, dekoracije, usluga posebnih svjetlosnih efekata u sali...

Vaša reakcija na temu