Restoran Dolis dugi je niz godina jedan od prvih izbora mladenaca kada krenu u potragu za dvoranom u kojoj će proslaviti svoje vjenčanje.
- Tradicija je duga 12 godina, od 2003. godine stojimo na usluzi mladencima. Naravno da ne bismo opstali na tržištu da klijentima ne nudimo kvalitetu. Bilo da se radi o jelu, piću ili usluzi - kazala nam je Gordana Alajbeg, voditeljica marketinga Dolisa.
Ovom dugopoljskom restoranu je ovo drugi put da se nalaze na sajmu vjenčanja Wedding Day, a interes na njihovom štandu svjedoči koliko je restoran popularan među budućim mladencima.
- Često se ljudi zaustavljaju, pitaju, raspituju se o raznim uslugama. Često nam se dogodi da budući mladenci dođu ovdje, a već imaju rezerviran termin u Dolisu, pa sada žele i neke druge usluge poput kateringa - rekla nam je Ivana Lovrić, sa štanda ovog restorana.
Dojam je kako je sve teže pronaći slobodan termin za svoje vjenčanje, a s problemom povećane potražnje se bore i u Dolisu. Ako se to uopće može nazvati problemom.
- Kod nas je najteže doći do termina u kolovozu, rujnu i listopadu. Tako se mladenci sve češće odlučuju svoje vjenčanje zakazati petkom ili nedjeljom - otkrila nam je Ivana.
Gordana Alajbeg smatra da je Dolis cijenom itekako konkurentan, pogotovo s obzirom na kvalitetu usluge koju nude. Isto tako, u suradnji s partnerima, Dolis nudi dodatne popuste na razne druge usluge vezane uz vjenčanje, poput fotografiranja i snimanja, dekoracije, usluga posebnih svjetlosnih efekata u sali...