Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Gašpić: Radili smo katering i za 'Game of Thrones'
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Restoran Gašpić: Radili smo katering i za 'Game of Thrones'

Sada smo pomagali i u snimanju njemačke serije 'Branka Marić' - otkriva Zoran Kljaković Gašpić

Restoran Gašpić iz Solina 'ime' je stjecao gotovo pa 100 godina. Kvalitetom usluga, ponajprije izvrsnim kateringom posljednjih 15 godina, ovaj restoran je prisutan i na tržištu vjenčanja. 

- Glavni nam je forte filmski katering. Posljednje tri godine smo radili upravo to za seriju 'Game of Thrones', koja se snimala na našem području. Sada smo pomagali i u snimanju njemačke serije 'Branka Marić' - kazao nam je Zoran Kljaković Gašpić, direktor i vlasnik ove tvrtke, koji je s bratom Teom bio na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni. 

Radi se o majstorima svoga posla, pripremali su katering za mnoge uvažene goste, prije svega političare i glumce, koji su protekla dva desetljeća stizali u grad pod Marjanom. Kateringa je bilo i u Villi Dalmaciji, Sustipanu, Saloni, raznim jedrenjacima...

- Organiziramo sve vrste događaja u našem restoranu, bilo da se radi o vjenčanjima, krštenjima, pričestima, rođendanima. U sklopu objekta gdje je restoran djeluje i hostel, a prehrana gostiju je važan segment našeg poslovanja. Što se tiče sale, najveća potražnja je iza Uskrsa i poslije ljeta - otkrio je Zoran.

Vaša reakcija na temu