Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Kampus - raj za slatkoljupce
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Restoran Kampus - raj za slatkoljupce

U njegovu sklopu djeluje slastičarnica koja dnevno proizvede više od 5000 porcija kolača

Posljednjih se godina restoran Kampus visoko pozicionirao na dalmatinskoj gastronomskoj sceni. Gotovo da nema građanina Splita kojeg barem jednom u životu neka svečana prigoda nije dovela u ovu žilu kucavicu splitskog kampusa. 

Ovaj moderno i atraktivno uređen prostor mjesto je odražavanja najboljih maturalnih zabava, glamuroznih koncerata, vjenčanja, humanitarnih večera, poslovnih okupljanja, proslava krštenja, krizmi i pričesti… Osim pozitivnih komentara na uređenje restorana i besplatan parking, najčešće pohvale stižu na račun slatkih delicija iz ove kuhinje. 

U sklopu restorana djeluje slastičarnica koja na dnevnoj razini proizvede preko 5000 porcija kolača i za svakog se slatkoljupca uvijek pronađe kolač ili komad torte po želji. Čokoladni tipovi guštat će u Ferrero rocher torti ili u torti čokolada-naranča. Ljubitelji pistacije također će doći na svoje jer tu su verzije torte pistacija-lješnjak i pistacija-malina. Za kremastije tipove pravi su odabir torte tri moussa ili Rafaelo. Oni tradicionalniji guštat će u Splitskoj torti, egzotičniji u tropic star fruit torti i torti od mrkve, a za one koji idu na sigurno - tu su cheesecake torta i torta od lješnjaka. Monoporcije i mini-monoporcije postale su zaštitni znak ove slastičarnice i glavni gastroniomski hit Catering SC-a. 

Zahvaljujući uslugama cateringa monoporcije su zašle u svaki kutak Dalmacije i svatko tko ih je probao nije ostao ravnodušan. Svaka monoporcija sadrži pravo bogatstvo okusa, a punoća okusa pomiješana s njenim atraktivnim izgledom tjera one koji je jedu da ne ostanu na samo jednoj. Kruška, carrot cake, red velvet, Ferrero fingers, mignon malina, ma svaka je vrijedna kušanja, i to po mogućnosti više puta. Slastičarnica slijedi gastronomske trendove pa su u ponudi i tartovi i macaronsi. 

Prednost je ove slastičarnice nad konkurencijom što se mogu naručiti veće količine kolača i što se sve vrste mogu naručiti na jednom mjestu. Nema potrebe obilaziti više slastičarnica kako bi se dobilo sve što treba proslavu. Tu su i klasični kolači poput Jaffa kocki, Munchmallowa, bijele pite, boihem kocke, mađarice, dunavskih valova, kokos kocki i sl. Ljubitelji suhih kolača također će doći na svoje. Breskvice, kiflice od badema, limunčići, trogirski rafioli, orahnjača... 

Teško ih je sve nabrojiti pa je možda najbolje da posjetite internetsku stranicu www.cateringsc.hr na kojoj možete preuzeti kompletan katalog slastica s fotografijama i cijenama koje su zaista primamljive.

Sve navedeno odradi 10 djelatnika od čega su njih 6 profesionalni slastičari, 1 slastičar specijalist, a sve pod nadzorom i vođenjem prehrambenog tehnologa. Kako bi se olakšala radna svakodnevica zaposlenicima, konstantno se ulaže u uređaje koji čine tehnološki iskorak u proizvodnji kolača. U planu je također daljnje ulaganje u modernizaciju pogona kao i razvoj novih slastica. 

Vaša reakcija na temu