Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Noir u suradnji s Medea vinarijom ovog vikenda u Splitu organizira dane Istre

Restoran Noir u suradnji s Medea vinarijom ovog vikenda u Splitu organizira dane Istre

Nakon Tjedna restorana, dana Pelješca, ovog vikenda restoran Noir nastavlja s tematskim eno gastro eventima

Trenutak strasti. Upravo na ovaj način u vinariji Medea vole vidjeti vina. Vole ih nazvati trenutkom strasti prema svemu u životu s čime je vino poveznica društvu, kulturi, gastronomiji. Jednom riječju, ljudima. Ovog vikenda povezati Split i Istru odlučili su u Noira. 

Kompletan autohtoni istarski menu: carpaccio od boškarina, istarski fuži s pršutom i tartufima, istarska supa, nude se po cijeni od 120 kuna, a kompletan doživljaj upotpunit će se vrhunskim Medea vinima po promotivnim cijenama.

- Kao novootvoreni restoran na bogatoj splitskoj gastro sceni želja nam je našim sugrađanima i njihovim gostima inovativnim idejama pružiti novo iskustvo uživanja u hrani i vinu - rekli su nam iz Noira. 

A mi iz svega viđenog možemo zaključiti: želja za izvrsnošću vidi se u Noiru!

Uz prekrasan moderni interijer koji oduševljava na prvi pogled, pomno odabrani detalji, ugodna atmosfera, vrhunska ponuda jela po zaista pristupačnim cijenama, izuzetno ljubazno osoblje koje nas je osvojilo svojim znanjem i šarmom, kućni sommelier, samo su neke od karakteristika radi kojih već sada trebate rezervirati svoj stol u Noira koji se smjestio u Bihaćkoj ulici  2B (prizemlje zgrade Lavčević).

- Pozivamo vas da nam se pridružite u trenutku strasti. Jer on je odraz jednog čitavog  života, uživanja, opuštanja i inspiracije. Na vama je samo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme +385958376083 - poručili su.

Vaša reakcija na temu