Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Triton – 21 gram duše na obali Splita
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Restoran Triton – 21 gram duše na obali Splita

Idealno mjesto za trenutke uživanja

Na samoj obali Splita, u sklopu Radisson Blu Resort & Spa, smjestio se Restoran Triton – gastronomska oaza koja spaja mirise mora, toplinu juga i autentičnu dalmatinsku spizu u modernom ruhu.

Iza Tritona stoji poznati chef Zlatko Marinović, čija filozofija kuhanja počiva na svježini, jednostavnosti i poštovanju svakog sastojka. Njegova autorska jela – posebno impresivna bakalarska selekcija s čak šest varijacija – tradiciji daju suvremeni karakter, pretvarajući je u iskustvo puno emocije i osobnosti.

Od četvrtka, 13. studenoga, pa svakog idućeg tjedna u 19.30 sati, Triton donosi novi gastronomski događaj: tematsku večeru '21 gram duše' – iskustvo u pet sljedova uz glazbu uživo.

Prva večera, 13. studenoga, održava se po ekskluzivnoj cijeni od 75 € po osobi, dok će redovna cijena za sve iduće termine iznositi 90 € po osobi.

To nije samo večera, već putovanje kroz okuse, emocije i priču o Dalmaciji.

Uz pogled na more, mediteransku eleganciju i besplatan parking, Triton je idealno mjesto za romantične večere, poslovne susrete te svečane proslave poput krizmi, pričesti i domjenaka.

Restoran je otvoren za sve goste, ne samo za one koji borave u hotelu, i pruža savršeno okruženje za istinske trenutke uživanja uz vrhunsku spizu i vino.

Rezervacije se vrše na broj: 091 603 43 34, a možete ih napraviti i putem poruke na Instagramu.

Vaša reakcija na temu