Na samoj obali Splita, u sklopu Radisson Blu Resort & Spa, smjestio se Restoran Triton – gastronomska oaza koja spaja mirise mora, toplinu juga i autentičnu dalmatinsku spizu u modernom ruhu.
Iza Tritona stoji poznati chef Zlatko Marinović, čija filozofija kuhanja počiva na svježini, jednostavnosti i poštovanju svakog sastojka. Njegova autorska jela – posebno impresivna bakalarska selekcija s čak šest varijacija – tradiciji daju suvremeni karakter, pretvarajući je u iskustvo puno emocije i osobnosti.
Od četvrtka, 13. studenoga, pa svakog idućeg tjedna u 19.30 sati, Triton donosi novi gastronomski događaj: tematsku večeru '21 gram duše' – iskustvo u pet sljedova uz glazbu uživo.
Prva večera, 13. studenoga, održava se po ekskluzivnoj cijeni od 75 € po osobi, dok će redovna cijena za sve iduće termine iznositi 90 € po osobi.
To nije samo večera, već putovanje kroz okuse, emocije i priču o Dalmaciji.
Uz pogled na more, mediteransku eleganciju i besplatan parking, Triton je idealno mjesto za romantične večere, poslovne susrete te svečane proslave poput krizmi, pričesti i domjenaka.
Restoran je otvoren za sve goste, ne samo za one koji borave u hotelu, i pruža savršeno okruženje za istinske trenutke uživanja uz vrhunsku spizu i vino.
Rezervacije se vrše na broj: 091 603 43 34, a možete ih napraviti i putem poruke na Instagramu.