Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić RETURN TO CROON Koncert Saše Jakelića u povodu 30 godina umjetničkog glazbenog djelovanja

RETURN TO CROON Koncert Saše Jakelića u povodu 30 godina umjetničkog glazbenog djelovanja

U foyeru HNK Split 15. listopada u 20 sati

Solističkim koncertom pod nazivom 'Return to croon' Saša Jakelić obilježit će 30 godina umjetničkog rada u foyeru HNK Split 15. listopada u 20 sati.

Saša Jakelić je kao kantautor nastupao i bio nagrađen na mnogim festivalima zabavne glazbe, a kao klapski pjevač sudjelovao u osnivanju klape Šufit.


Natjecao se kao jedini hrvatski predstavnik na najvećem međunarodnom pjevačkom natjecanju Operalia pod patronatom Placida Dominga te je kao dugogodišnji član ansambla Opere HNK Split pjevao brojne operne i operetne solističke uloge od kojih se posebno ističe Tonči Morovica (Spli'ski Akvarel – I. Tijardović). 

Na festivalu zabavne glazbe Split 2024. proglašen je apsolutnim pobjednikom s autorskom pjesmom 'Bez tvog tila'.

Uz klavirsku pratnju Antuna Milinkovića, Jakelić će u intimnoj crooner maniri izvesti bogatu selekciju pjesama koje su među brojnima utjecale na njegov pjevački i autorski rad. Od Presleya, Orbisona i Denvera preko Aznavoura i Cohena do Dedića i autorskih skladbi, Return to croon provest će vas kroz nesvakidašnje putovanje za glazbene sladokusce.

Ulaznice možete nabaviti na poveznici.

Vaša reakcija na temu