Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ričard dolazi u Makarsku, Split i Stari Grad!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ričard dolazi u Makarsku, Split i Stari Grad!

Mini turneja komedije 'Oči Uoči Zgospod'non'

Nakon kvarnerske mini turneje komedija koja oduševljava publiku diljem Hrvatske vraća se u Dalmaciju. U nedjelju (26. veljače) s početkom u 19.30 sati predstava 'Oči Uoči Zgospod'non' igra u Apfel areni u Makarskoj, u ponedjeljak (27. veljače) u 20 u splitskoj Lori, a prvi put i na otoku Hvaru, u utorak (28. veljače) u 19.30 u kinu Stari Grad.

Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik, svima dobro poznati Ričard, dolazi kod sv. Petra na suočavanje s Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima.

Omiljeni zadarski glumac i performer Enio Meštrović autor je predstave u kojoj ujedno i igra lik svog već sada kultnog alter ega - Ričarda, a uz njega u predstavi nastupaju i glume Dragan Veselić i Davor Olić.


Majstor tona i svjetla: Zrinko Mužić
Produkcija: Arlekin comedy
Ulaznice su u prodaji:
Online - adriaticket.com
Makarska - info pult Apfel arene
Split - blagajna Lora i Caffe bar Flores.
Stari Grad - Caffe bar Casper
Informacije i rezervacije - FB stranica Arlekin i 091 767 90 49.
Vaša reakcija na temu