Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ričard se vraća u Sinj!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ričard se vraća u Sinj!

Komedija 'Oči Uoči Zgospod'non' igra u utorak

Nakon rasprodane izvedbe u travnju i sjajne reakcije publike, Ričard opet stiže nasmijati Sinjanke i Sinjane u gradsko kino. Komedija 'Oči Uoči Zgospod'non' igra u utorak, 27. prosinca, s početkom u 19.30 sati.

Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik - svima dobro poznati Ričard - dolazi kod sv. Petra na suočavanje s Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima.

Omiljeni zadarski glumac i performer Enio Meštrović autor je predstave u kojoj ujedno i igra lik svog već sada kultnog alter ega - Ričarda, a uz njega u predstavi glume Dragan Veselić i Davor Olić.

Produkciju predstave radi Arlekin comedy, majstor tona i rasvjete je Zrinko Mužić, a ulaznice po cijeni od 80 kuna su dostupne u prodaji u knjižari Papirko u Sinju (Vrlička ulica), preko web shopa Adriaticket i njihovih prodajnih mjesta.

Informacije i rezervacije na 091 767 9049, kao i na Facebook stranici Arlekin.

Vaša reakcija na temu