RICO STIŽE NA TRSTENIK Humanitarni cageball turnir 'Nikola i Ivica Stipinović' održat će se u Papandopulovoj ulici

RICO STIŽE NA TRSTENIK Humanitarni cageball turnir 'Nikola i Ivica Stipinović' održat će se u Papandopulovoj ulici

Cilj ovog turnira je okupiti sve generacije u zajedničkom radu i druženju, osvijestiti dobro u ljudima i pokazati da se udruženim snagama mogu činiti dobra djela - rekli su organizatori

Udruga za sport i rekreaciju 'Za Trstenik' u suradnji s Rotaract klubom Split organizira 6. memorijalni cageball turnir 'Nikola i Ivica Stipinović' u Papandopulovoj ulici u Splitu od 17. do 19. svibnja. Igrat će se u petak od 16 do 21, u subotu od 14 do 21, a u nedjelja od 14 do 21.30 sati. Na ovogodišnjem turniru sudjeluju 32 muške ekipe, koje po skupinama igraju petak i subotu, dok u nedjelju igraju završnicu. Nogometni dio u nedjelju završava oko 18.30, kada započinje zabavni program na kojem će od 20 sati nastupiti grupa 505, a očekuje se i gost iznenađenja. 

- Za najmlađe, u petak od 18 sati dovodimo posebnog gosta - Hajdukovu maskotu Rica - poručili su organizatori. 

Dječje ekipe igraju u subotu od 14 do 16 sati, kada je i proglašenje pobjednika.

Turnir je humanitarnog karaktera i sva prikupljena sredstva odlaze za svrhu potpore Udruzi roditelja vitalno ugrožene djece 'Kolibrići'. Kako svake godine Udruga za sport i rekreaciju 'Za Trstenik' kroz Memorijalni turnir pomaže drugim udrugama, ove godine želi pomoći 'Kolibrićima', životno ugroženoj djeci s različitim medicinskim dijagnozama, kako bi se omogućila kupnja pomagala potrebna djeci.

- Cilj ovog turnira je okupiti sve generacije u zajedničkom radu i druženju, osvijestiti dobro u ljudima i pokazati da se udruženim snagama mogu činiti dobra djela. Sve osobe uključene u projekt volontiraju, a prikupljene prihode nakon podmirenja troškova prosljeđujemo u dobrotvorne svrhe. Jako puno dobrih ljudi kroz svoje donacije i poklone pomaže u organizaciji turnira, te se zahvaljujemo svim sponzorima, donatorima, natjecateljima i posjetiteljima - rekli su organizatori iz udruge 'Za Trstenik'.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14