Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Rimca iznenadio račun u britanskom restoranu: 'Nisam imao pojma, kul'

Rimca iznenadio račun u britanskom restoranu: 'Nisam imao pojma, kul'

Britanska vlada provodi program kojim želi spasiti restorane od zatvaranja

Matu Rimca ugodno je iznenadio račun koji je dobio nakon jela u jednom restoranu u britanskom Warwicku. Rimac je izabrao fish and chips, a račun na kojem su još bili dodaci i salata iznosio je 49 funti.

No, Rimac nije toliko platio.

- Nisam imao pojma da britanska vlada plaća pola računa u restoranu. Kul. Usput nisam jeo ovako nezdravo godinama - napisao je pored fotografije računa.

Britanska vlada od 3. do 31. kolovoza provodi program Eat out to help out te subvencionira 50 posto iznosa računa kako bi potaknula građane da jedu vani i spase restorane od zatvaranja. Akcija vrijedi ponedjeljkom, utorkom i srijedom, danima kad je promet u restoranima manji, a popust se odnosi na hranu ili bezalkoholna pića.

Vaša reakcija na temu