Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ROĐENDANSKO DARIVANJE Fire Body Split slavi treći rođendan - priključite se slavlju i isprobajte najtraženiji trening na svijetu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ROĐENDANSKO DARIVANJE Fire Body Split slavi treći rođendan - priključite se slavlju i isprobajte najtraženiji trening na svijetu

Fire Body Split poklanja besplatan probni trening. Prijavite se...

Godina 2021. predstavlja početak fitness revolucije u Hrvatskoj. Tada je otvoren Fire Body Split, prvi fitness studio u Hrvatskoj opremljen najmodernijim i najinovativnijim fitness spravama.

Svaki početak je težak, a uvođenje novog proizvoda na tržište, proizvoda za kojeg nitko u Hrvatskoj ranije nije čuo – bio je izuzetno zahtjevan zadatak. No, gdje ima volje, ima i načina, a to je još jednom dokazala mlada poduzetnica - Ivana Ćalušić Knezović. Nikakve prepreke nisu mogle zaustaviti Ivanu da ostvari svoj cilj – dovede u Hrvatsku revolucionarne VacuTherm sprave i predstavi novu vrstu vježbanja, prilagođenu današnjem brzom tempu života.

Radi se o inovativnim spravama u svijetu fitnessa koje omogućavaju brže i učinkovitije mršavljenje i učvršćivanje tijela. Fire Body sprave koriste kombinaciju aerobnog treninga s vakuumom i infracrvenom tehnologijom koja poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, ublažava bolove te izlučuje toksine iz tijela. Samo 30 minuta vježbanja na Fire Body spravama postiže jednak učinak kao tri sata vježbanja u klasičnoj teretani.

Mnogo truda, rada, vremena i ljubavi uloženo je u promoviranje VacuTherm sprava i Fire Body koncepta, što je u konačnici rezultiralo otvaranjem čak 40 Fire Body studija u Hrvatskoj.

- Naši klijenti prepoznali su benefite vježbanja na VacuTherm spravama. U ovom trenutku naš studio broji preko 200 aktivnih članova koji vrijedno treniraju i izuzetno su zadovoljni rezultatima. Svakom klijentu pristupamo individualno, prilagođavajući trening njihovim potrebama. Najveća nagrada i priznanje za naš rad je činjenica da većina članova dolazi po preporuci svojih prijatelja i poznanika koji već treniraju kod nas. Želja nam je pomoći ljudima da budu zdraviji, da se osjećaju bolje u svom tijelu, da budu zadovoljni i da se u našem studiju osjećaju ugodno kao u vlastitom domu – govori nam Karla Mrkonjić, voditeljica studija Fire Body Split. 


Dugogodišnja klijentica studija Fire Body Split, gospođica Marijana, koja je imala zakazan trening u vrijeme fotografiranja, izrazila je želju priključiti se intervjuu i podijeliti svoje mišljenje i iskustvo. 

- Od prvog dana članica sam ovog prekrasnog studija koji mi je, bez imalo pretjerivanja, promijenio život. Oduvijek sam imala problema s kilažom, opuštenom kožom i celulitom. Isprobala sam sve vrste treninga i tretmana, potrošila vremena i novca toliko da sam mogla sedam puta proputovati svijet - kroz smijeh kaže Marijana i dodaje: 

- A onda sam otkrila Fire Body i tada se sve promijenilo. VacuTherm sprave su jedno veliko čudo. Teško je riječima opisati. Svatko treba doći i isprobati, te se uvjeriti na svojoj koži. Samo pazite, jednom kad zakoračite u ovaj čisti, uredni, moderni prostor u kojem vas na vratima, uvijek s osmijehom, dočekaju ljubazne i stručne djelatnice, kojima je vaša dobrobit apsolutni prioritet, računajte da više nikada nećete poželjeti trenirati nigdje drugdje.

Povodom trećeg rođendana, Fire Body Split poziva sve čitatelje koji nisu isprobali treniranje na VacuTherm spravama da se jave putem FacebookaInstagrama ili na broj 091 6197 879, dogovore svoj termin, te besplatno isprobaju trening u kapsulama i, tko zna, možda otkriju svoj savršeni način treniranja. 

Vaša reakcija na temu